BBB

Kort nadat Gert-Jan Theunisse zijn wielersucces op de Alpe d’Huez boekt (1989), richt Chris Koppert samen met Frank Moons in 1991 een sportieve fietsgroothandel op. In 1998 startten zij met hun eigen merk BBB, producent van kwalitatieve fietsonderdelen en accessoires voor een betaalbare prijs. Vandaag de dag wordt BBB in 41 landen verkocht en het aanbod bestaat uit meer dan 1.500 functionele, betaalbare fietsproducten van hoge kwaliteit in 40 verschillende productgroepen.

Zoveel jaar later zijn zowel BBB als Gert-Jan Theunisse ook nog steeds welbekend in de fietswereld. Een grotere overeenkomst tussen BBB en Gert-Jan Theunisse is dat zowel Gert-Jan als de medewerkers van BBB gepassioneerde fietsers zijn. Het is dan ook niet raar dat verkoopdirecteur Frank Moons fietsend op Mallorca met Gert-Jan in contact komt. Daar worden de eerste contacten gelegd voor een samenwerking, die resulteert in sponsoring van onder andere helmen. Want ook al komt Gert-Jan uit het tijdperk waar nog zonder helm werd gereden, uit eigen ervaring weet hij dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom wordt niet alleen het hoofd van Gert-Jan, maar ook dat van deelnemers aan zijn clinics beschermd door een helm van BBB.
Naast helmen levert BBB pompen, fietscomputers, gereedschap, zadeltasjes, sloten en regenkleding aan Gert-Jan en zijn team. Een samenwerking met professionals als Gert-Jan geeft ons de perfecte kans om onze producten te testen. De feedback wordt gebruikt door onze productontwikkelaars om nieuwe producten te ontwikkelen of om bestaande producten te verbeteren. BBB, All About Cycling.

BBBcycling.com
Facebook.com/BBBcycling
twitter.com/BBBcycling
information@bbbcycling.com