Management

Management

Na zijn loopbaan als professioneel wielrenner kwam Gert-Jan Theunisse in contact met de wereld van het mountainbiken. Hij werd trainer/coach van Bart Brentjes en begeleidde hem naar Olympisch goud in Atlanta. De mountainbikewereld voelde
als een warm bad voor de oud-winnaar van de bolletjestrui. Dat de mensen daar zo gedisciplineerd, zo netjes en zo één met de natuur zijn, sprak Gert-Jan Theunisse bijzonder aan. Naast het trainen werd hij ook de manager van de mountainbikeploeg van Specialized. Dat ging hem zo goed af dat hij alles bij elkaar ruim tien jaar mountainbikecoach en -manager was bij diverse ploegen: Coors-Light, MTV, Reebok, American Eagle/Eurotech, Specialized en het Spaanse Orbea.
Daarnaast heeft Gert-Jan zich ook als manager bij het wielrennen gevestigd.
“Als manager zijn uitgebreide netwerk gebruiken en er voor zorgen dat alle randvoorwaarden in orde zijn zodat de renner zich alleen hoeft te focussen op het sportieve gedeelte en zodoende optimaal kan presteren.”
Dat is wat Gert-Jan bedoelt als hij spreekt over goed management. Theunisse kan een complete ploeg managen, uw persoonlijke belangen vertegenwoordigen.